OPISKELIJA-ASUNTOJEN HAKEMINEN 2018

Asuntohakemuksia opiskelija-asuntoihin otetaan vastaan jatkuvasti.
Lomakkeen voi tulostaa kotisivuiltamme www.petterinkulma.fi
Asuntohakemuksen voi tehdä myös sähköisesti kotisivujemme kautta (sähköinen asuntohakemus).

Asuntohakemukset liitteineen on palautettava Petterinkulma Oy:n toimistoon os. Kirkonsalmentie 12 74100 IISALMI 20.7.2018 mennessä.
Hakemus kannattaa toimittaa heti, kun olet saanut ilmoituksen kouluun valinnasta. Hakemukseen tulee liittää opiskelutodistus tai koulun valintailmoitus ja verotodistus vuodelta 2017.

Toimistomme on suljettu 9. — 23.7.2018. Hakemuksen voi silti lähettää postitse, sähköisesti tai tuomalla sen toimiston ovessa olevaan postiluukkuun.

Merkitse hakemukseen ehdottomasti oletko valmis ottamaan vastaan soluasunnon. Muita asuntoja on saatavilla rajoitettu määrä.

Asuntoon valituille ilmoitetaan valinnasta 31.7.2018 mennessä
.
Tiedustelut: puh. 0207 439 126 tai asukasvalinta @ petterinkulma..fi

TIETOJA ASUNNOIST:
Asunnot ovat soluasuntoja 2h + k, 3h + k ja 4h + k (Oma lukittava huone/opiskelija, keittiö ja sosiaalitilat ovat yhteiset).

Kalusteita soluasunnoissa on seuraavasti:
Keittiössä pöytä, tuolit ja yleisvalaistus. Huoneissa on yleisvalaistus (opiskelijan on itse tuotava kalusteet). Tv-antennin johto on myös tuotava itse. Huoneissa on puhelinpistoke.

Soluasuntojen vuokra on noin 200 — 300 €/kk. Solujen huonekoko on 11 m2 — 15 m2.
Erillismaksuna on sähkö 10 €/kk ja tarvittaessa autopaikkamaksu 10 €/kk. Pesutuvan käyttömahdollisuus.

Soluasunnoissa on kiinteä 10 Mb laajakaistayhteys (sisältyy vuokraan). Nopeutta voi ostaa itse sopimalla asiasta paikallisen puhelinyhtiön (Kaisanet Oy) kanssa. Osassa perheasuntoja on yhteys sovittava itse operaattorin kanssa.

Kotieläinten tuonti soluasuntoihin on kiellettyä.

Myös perheasuntoja on saatavilla rajoitetusti:
Perheasuntoja on erikokoisia 1h + tupakeittiöstä3h + keittiöön. Perheasuntojen vuokra on 9,60 — 11,29 jm2/kk. Lisäksi Sarvikatu 4 C-talon perusparannetut pienet 1h+k ja 2h+k asunnot.

Asunnot vuokrataan pääsääntöisesti 1.8. alkaen.

Vuokrasopimukseen tuleva vakuus:
Opiskelijan on hankittava asuntoon valinnan jälkeen vuokrasopimukseen kaksi vakavaraista henkilötakaajaa, jotka tulevat olemaan vastuussa yhteisvastuullisesti ja omavelkaisesti vuokrasopimuksen ehtojen täyttymisestä kolmen kuukauden vuokraa vastaavalla summalla.
Toisena vakuusvaihtoehtona on pankkiin omalle tilille talletettu ja vuokrasopimuksen vakuudeksi pantattu kolmen kuukauden vuokraa vastaava summa.