Koeasumisen kampanja käynnissä!

05.02.2021

Nappaa unelmien kesätyöpaikka Iisalmen seudun kansainvälisistä yrityksistä ja koeasu kesän ajan jopa TÄYSIN ILMAISEKSI – meillä Petterinkulmalla tietenkin! Edellisvuosien tapaan Petterinkulma Oy tarjoaa asunnon kesäasunnoksi koeasukkaalle, ja asunto tullaan remontoimaan ja sisustamaan tulevan koeasukkaan mieltymysten ja toiveiden mukaisesti Ylä-Savon ammattiopiston taitavien sisustusartesaaniopiskelijoiden toimesta!

Huippuduunin lisäksi Iisalmessa on tarjolla harrastajan paratiisi ja ihmisenmyötäinen elämä luonnon ja palvelujen äärellä. Bonuksena Iisalmen kaupunki tarjoaa Elämäni Kunnossa #byiisalmi -harrastuspassin, joka mahdollistaa veloituksettoman tutustumisen upeisiin ja monipuolisiin kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin Iisalmessa ja tienoilla sekä festariliput koeasukkaalle ja kaverille Oluset -festareille. Lisäksi paikallinen elämänturvaaja LähiTapiola Itä tarjoaa koeasukkaan turvaksi koti- ja tapaturmavakuutukset. 

Mikäli täysin ilmainen koeasuminen ei innosta, tarjolla on myös LÄHES ILMAISTA koeasumista! Edullisen koeasumisen kampanjaan valitaan henkilöitä, jotka muuttavat kesäksi Iisalmeen saatuaan työtä Iisalmen seudulla toimivasta yrityksestä. Tutustu siis alueen kesätyöpaikkoihin, hae duunia ja muuta kesäksi Petterinkulmalle soluasuntoon, huippuedulliseen hintaan vain 100 €/kk! Huippuedullisen vuokran ansiosta sinun ei tarvitse irtisanoa varsinaista asuntoasi, ja samalla pystyt työskentelemään kesän Iisalmessa huoletta. Siistit soluasuntomme sijaitsevat mukavalla paikalla, korkeintaan noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien hulinasta. Lähes ilmaiseen koeasumiseen valitut saavat myös bonuksena By Iisalmi -tuotepaketin!

Lue lisää ja hae mukaan koeasumisen kampanjaan: www.iisalmi.fi/koeiisalmi