Tervetuloa
Petterinkulmaan!

Edullisia ja hyväkuntoisia asuntoja

Petterinkulma Oy on Iisalmen kaupungin vuonna 1965 perustama ja omistama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on tuottaa ja ylläpitää vuokra-asuntoja Iisalmen kaupungin alueella. Yhtiöllä on asuntoja yli 1400 eri puolilla kaupunkia. Asukkaita vuokraasunnoissamme on n. 2200.

Kaupungin omistamana yhtiönä voimme tarjota asukkaillemme turvatun ja pitkä- aikaisen asunnon koko eliniäksi.

AJANKOHTAISTA

 
PETTERINKKULMAN TOIMISTO ON SULJETTU 17.3.2020 ALKAEN.

Kaikki asiointi tapahtuu toistaiseksi sähköisesti. Puhelimitse numeroon 020 7439 126 ja sähköpostitse osoitteeseen asukasvalinta@petterinkulma.fi

-          Toimitamme vuokrasopimukset allekirjoitettavaksi ensisijaisesti sähköisesti/postitse.

-          Vuokrasopimukset voitte toistaiseksi sanoa irti sähköpostitse osoitteeseen asukasvalinta@petterinkulma.fi. Muista, että irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Mainitse irtisanomisen yhteydessä osoitteesi, puhelinnumerosi sekä kaikkien asunnossa asuvien henkilötunnukset.

Mikäli asia on sellainen, ettei sitä voi sähköisesti hoitaa niin asiointi tapahtuu ajanvarauksella. Varaa aika numerosta 020 7439 126.  Älä tule asioimaan sairaana ja huolehdi käsihygieniasta.

Asuntohakemuksen liitteet ja muun paperisen materiaalin voit toimittaa postitse tai pudottaa ne toimiston ovessa olevasta postiluukusta.

 

MUUTA TÄRKEÄÄ TIEDOTETTAVAA:

Peruutamme toistaiseksi kaikki saunavuorot.  Arvioimme hyvityksen tilanteen normalisoiduttua. ÄLÄ MAKSA SAUNAVUOROA HUHTI- JA TOUKOKUUSSA.

Pyydämme välttämään turhaa asiointia kiinteistönhoitoon. Henkilökuntamme suojaamiseksi hoidamme toistaiseksi vain kiireelliset tehtävät kuten vesivuodot ja ovien aukaisut sekä muuttoihin liittyvät tarkastukset.

 

Myös senioriasuntojen esittelytilaisuus 1.4.2020 on peruttu Koronaepidemian vuoksi.

 

 

Pyydämme asukkaitamme seuraamaan THL:n ohjeistuksia ja toimimaan sen mukaisesti.

 

 

PETTERINKULMA OY